fbpx

Turnaus

TAPAHTUMAINFO

AJANKOHTA JA PAIKKA

Vuoden 2019 Ice Hockey Triathlon™ -turnaus pelataan Tampereella lauantaina 9.2.2019.

Turnaus pelataan legendaarisella Koulukadun kentällä sekä ravintola Mallashovissa. Jääkiekkoa pelataan Koulukadulla klo 11-16 ja pöytäjääkiekkoa sekä virtuaalijääkiekkoa ravintola Mallashovissa klo 18-23. Klo 16-18 on joukkueiden huolto- ja taktiikanhiomisaika.

Jääkiekkokentän sijainti:
Koulukatu 17, 33200 Tampere

Ravintola Mallashovin sijainti ja yhteystiedot:
Satakunnankatu 22, 33210 Tampere

mallashovi.com

www.facebook.com/Ravintola.Mallashovi.Tampere

SARJAT

Ice Hockey Triathlon™ -turnauksessa on yksi yleinen K-18 -sarja.

OSALLISTUMISMAKSU

222 euroa / joukkue (sis. alv 24%)

ILMOITTAUTUMINEN

ICE HOCKEY TRIATHLON™ 2019 -TURNAUS ON TÄYNNÄ. TURNAUS TÄYTTYI REILUSSA PUOLESSA TUNNISSA, KIITOS KAIKILLE. TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA.

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen info@hillaentertainment.fi

Ilmoita sähköpostissa:
1) kirjoita otsikoksi “Ice Hockey Triathlon™ 2019 -ilmoittautuminen”
2) joukkueesi nimi
3) joukkueen jäsenet (vähintään viisi henkilöä, enintään kuusi henkilöä)
4) a) yhteyshenkilön nimi, b) sähköpostiosoite ja c) puhelinnumero.

12 (11 + hallitseva maailmanmestarijoukkue, “Minnesota Viltti”) nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan vuoden 2019 turnaukseen, joten toimi nopeasti! Viime vuonna turnaus tuli täyteen alle vuorokaudessa.

Turnaukseen päässeille ilmoitetaan sähköpostitse lisätietoja maksusta ja tapahtumasta.

OTTELUMÄÄRÄ

Turnaus pelataan lohkoperiaatteella. Lohkoja on 4 kappaletta, ja jokaisessa lohkossa on 3 joukkuetta. Jokaiselle joukkueelle tulee vähintään kaksi peliä/laji. Maksimissaan pelejä on 4/laji.

Turnauksessa kahden eniten pisteitä keränneen joukkueen välillä järjestetään finaali, joka pelataan virtuaalijääkiekolla. Finaali ratkaisee vuoden 2019 Ice Hockey Triathlon™ -maailmanmestarin.

TAPAHTUMAN SÄÄNNÖT

PELISÄÄNNÖT

Jokaisessa joukkueessa pitää olla vähintään 5 henkilöä. Joukkueen maksimikoko on 6 henkilöä. Jokaisen lajin ottelut pelataan lohkojärjestelmällä, jossa lohkonsa voittaneet joukkueet pääsevät jatkamaan turnausta pudotuspeleihin.

Lohkovaiheen pisteet:
Voitto varsinaisella peliajalla 3p
Häviö varsinaisella peliajalla 0p
Voitto jatkoajalla/rangaistuslaukauksilla 2p
Häviö jatkoajalla/rangaistuslaukauksilla 1p

Huomioithan, ettei joukkueen kokoonpano saa muuttua kesken turnauksen ja kaikkien pelaajien on pelattava kaikkia lajeja – myös ennen pudotuspelikierroksia.

Jääkiekko

Jääkiekossa on yksi tuomari/kenttä ja he tuomitsevat jokaisen ottelun. Tuomarit tuomitsevat ottelut turnauksen luonteen mukaisesti. Joukkueilta oletetaan fair play- hengen mukaista käytöstä. Jääkiekossa sovelletaan jääkiekon sääntöjä seuraavasti:

 1. Pelaajilla on oltava omat varusteet (koko varustus)(Kypärät, kasvosuojukset; vähintään visiiri, kaulasuojat). Joukkueella oltava yhtenäiset pelipaidat.
 2. Taklaukset ja lyöntilaukaukset ovat ehdottomasti kiellettyjä
  • a. Rangaistuksen pituus 1 minuuttia
  • b. Toisesta rangaistuksesta seuraa ulosajo
  • c. Paitsiot eivät ole käytössä
  • d. Pitkät kiekot ovat käytössä
 3. Joukkueessa on 1 maalivahti ja 4 kenttäpelaajaa kentällä. Vaihtoja saa suorittaa vapaasti pelin aikana.
 4. Peliaika on suoraa aikaa 20 min (puolessa välissä 2 min tauko)
  • a. Jos peli on tasan vielä varsinaisen peliajan jälkeen, lauotaan rangaistuslaukauskilpailu
  • b. Joukkueen on aluksi nimettävä 3 laukojaa joukkueestaan. Jos ratkaisua ei synny kolmen kierroksen jälkeen, niin joukkue saa vapaasti nimetä mahdollisten seuraavien kierrosten rangaistuslaukauksien vetäjät
 5. Maalin jälkeen peliä jatketaan keskiympyrästä
 6. Lohkovoittaja menee jatkoon pudotuspeleihin.

Pöytäjääkiekko (Stiga)

 1. Pöytäjääkiekkopelit pelataan Mallashovissa
 2. Pelit ovat 1v1 pelejä
 3. Peliaika on 3x5min/ottelu ja jokaiseen erään joukkue valitsee tiimistään eri pelaajan
 4. Kolmen erän jälkeen joukkueiden tekemät maalit lasketaan yhteen ja enemmän maaleja tehnyt joukkue voittaa
 5. Kiekon on jäätävä maaliin, jotta se hyväksytään
 6. Maalien ollessa tasan, pelataan jatkoerä kultainen maali –säännöllä, kunnes toinen joukkueista tekee maalin. Jatkoerään valitaan pelaaja, joka ei vielä pelannut varsinaisella peliajalla.
 7. Lohkovoittaja menee jatkoon pudotuspeleihin

Virtuaalijääkiekko (NHL19)

 1. Pelit pelataan Mallashovissa
  • a. Pelikonsolina PS4 ja pelinä NHL 19
 2. Pelit ovat 2v2 pelejä.
 3. Peliaika on 3x4min/ottelu
  • a. Molempien joukkueiden pitää vaihtaa pelaajia erätauoilla. Joukkueen jokaisen pelaajan on pelattava jokaisessa pelissä.
  • b. Jos tilanne on varsinaisen peliajan jälkeen tasan, niin pelataan jatkoerä. Joukkue saa päättää ketkä pelaavat jatkoerässä
  • c. Jos tilanne on jatkoerän jälkeen tasan, niin pidetään rangaistuslaukauskilpailu. Joukkue saa vapaasti valita vetäjän ja torjujan. NHL:n rangaistuslaukauksissa ei vaihdeta pelaajia.
 4. Pelit pelataan NHL-joukkueilla
  • a. Ennen jokaista peliä ratkaistaan joukkueiden kapteenien kesken ensimmäisenä NHL-joukkueensa valitseva joukkue KPS:lla (kivi-paperit-sakset)
  • b. Jokaiseen otteluun on valittava NHL-joukkue, jolla joukkue ei ole vielä pelannut turnauksen aikana
 5. Lohkovoittaja menee jatkoon pudotuspeleihin

PISTEIDENLASKU

Jokaisen lajin jälkeen jaetaan pisteet. Lajin ykkönen saa 20 pistettä, toiseksi jäänyt 15 pistettä. Pudotuspeleissä heti tippuneet saavat 11 pistettä (sijat 3-4), lohkonsa toiseksi jääneet (sijat 5-8) saavat 7 pistettä ja viimeiseksi jääneet (sijat 9-12) saavat 4.

Koko turnauksen finaalin päättää kahden eniten pisteitä päivän aikana keränneen joukkueen välinen loppuottelu, jonka lajina on virtuaalijääkiekko NHL19-pelillä.

(Huom! Jos useampi joukkue on lopussa samoissa pisteissä, pääsevät virtuaalijääkiekolla pelattavaan finaaliin ne joukkueet, joilla on eniten ykkössijoja lajeissa. Jos nekin ovat tasan, niin ne joukkueet, joilla on eniten kakkossijoja pääsevät finaaliin. Tätä logiikkaa jatketaan, kunnes kaksi joukkuetta finaaliin ovat selvinneet.)

PELIASU

Jääkiekossa joukkueelta odotetaan yhtenäistä pukeutumista tuomarin työskentelyn helpottamiseksi.

LUOVUTUKSET

Joukkue luovuttaa ottelun, jos annetusta ajankohdasta myöhästyy 5 minuuttia.

ALKOHOLI JA SOPIMATON KÄYTÖS

Alkoholijuomien tuominen jääkiekkokentälle ja sen välittömään läheisyyteen on kiellettyä, ja jääkiekon pelaaminen humalassa on ehdottomasti kiellettyä. Jääkiekkokentällä ja sen läheisyydessä ei saa myöskään tupakoida turnauksen aikana. Pöytäjääkiekko- ja virtuaalijääkiekko- otteluiden aikana saavat joukkueet halutessaan nauttia alkoholijuomia. Sopimattoman käytöksen takia joukkueelle voidaan antaa varoitus, toisesta varoituksesta joukkue voidaan tuomita ottelun häviäjäksi.

VAKUUTUKSET

HUOM! Jokainen tapahtumaan osallistuva pelaaja on henkilökohtaisesti vastuussa omasta vakuutusturvastaan. Turnauksen järjestäjä ei ole vastuussa loukkaantumisista tai vakuutuksista. Suosittelemme tarkistamaan omista vakuutusehdoista kattaako kyseinen vakuutus urheilussa sattuneet vahingot.

ENSIAPU

Koulukadun kentällä on ensiapuhenkilö, joka on maksutta pelaajien käytössä mahdollisten loukkaantumisten varalta. Pidetään silti maltti mukana ja järki kädessä!

PALKINNOT

Pääpalkinto:

 • Koko tapahtuman voittajajoukkue haalii itselleen roppakaupalla mainetta ja voittaa jokaiselle joukkueensa pelaajalle PlayStation Plus 12kk -jäsenyyden sekä himoitun maailmanmestaruuspokaalin, jonka joukkue saa omakseen. Voittaja saa osallistua lisäksi maksutta seuraavan vuoden turnaukseen.

2. ja 3. Sija:

 • Hopea- ja pronssijoukkueet saavat itselleen muistoksi ainutlaatuiset Ice Hockey Triathlon™ -mitalit. Mitalien lisäksi olemme ylpeitä voidessamme palkita turnauksessa parhaiten pärjänneet joukkueet pienemmillä tuotepalkinnoilla, joita loistavat yhteistyökumppanimme ovat meille lahjoittaneet.

Kaikki joukkueet:

 • Olemme Ice Hockey Triathlon™ -turnausten alkumetreiltä asti saaneet erittäin positiivista palautetta turnauksemme lämpimästä hengestä. Olemme varmoja, että joukkueellesi jää hienoja muistoja turnauksesta ja tutustutte mahtaviin kanssapelaajiin päivän aikana. Jokaisesta joukkueesta otetaan lisäksi ammattivalokuvaajan kanssa laadukas, ikimuistoinen joukkuekuva. Taattua kiikkustuolimateriaalia!

SANOTTUA

“Jäätävää tunnelmaa aamusta iltaan!”

Erkki-Jussi (Ice Hockey Triathlon 2013)

“Hieno tapahtuma, vuoden kohokohta. Toivottavasti kisataan vielä kymmenenkin vuoden kuluttua!”

Juhani (Ice Hockey Triathlon 2013)

“Hyvää seuraa ja mukavaa urheilutoimintaa kun ei oteta liian tosissaan.”

Janne (Ice Hockey Triathlon 2013)

“Vaikka taitaa olla ensi talven Triathlon vasta kolmas järjestyksessään, niin kaikki tekeminen käytännössä vastaa ihan pro-tasoa.”

Henri (Ice Hockey Triathlon 2013)

ILMOITTAUTUMINEN

VUODEN 2019 ICE HOCKEY TRIATHLON™ -TURNAUS ON TÄYNNÄ. TURNAUS TÄYTTYI REILUSSA PUOLESSA TUNNISSA, KIITOS KAIKILLE. TÄSTÄ ON HYVÄ JATKAA.

Joukkuekoko on 5-6 henkilöä. Ice Hockey Triathlon™ -turnauksessa on yksi yleinen K-18 -sarja. Osallistumismaksu on 222 euroa / joukkue (sis. alv 24%).

Sitova ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostiosoitteeseen info@hillaentertainment.fi

Ilmoita sähköpostissa:
1) kirjoita otsikoksi “Ice Hockey Triathlon 2019 -ilmoittautuminen”
2) joukkueesi nimi
3) joukkueen jäsenet (vähintään viisi henkilöä, enintään kuusi henkilöä)
4) a) yhteyshenkilön nimi, b) sähköpostiosoite ja c) puhelinnumero.

12 (11 + hallitseva maailmanmestarijoukkue, “Minnesota Viltti”) nopeimmin ilmoittautunutta joukkuetta mahtuu mukaan vuoden 2019 turnaukseen, joten toimi nopeasti! Viime vuonna turnaus tuli täyteen alle vuorokaudessa.

Turnaukseen päässeille ilmoitetaan sähköpostitse lisätietoja maksusta ja tapahtumasta.

Ice Hockey Triathlon™ -turnausten parhaat hetket tallennetaan. Osallistumalla turnaukseen hyväksyt kuvatuksi tulemisen ja sen, että voimme käyttää kuvia markkinointikanavissamme.

OHJELMA

Vuoden 2019 Ice Hockey Triathlon™ -turnaus pelataan Tampereella lauantaina 9.2.2019.

Turnaus pelataan legendaarisella Koulukadun kentällä sekä ravintola Mallashovissa. Jääkiekkoa pelataan Koulukadulla klo 11-16 ja pöytäjääkiekkoa sekä virtuaalijääkiekkoa ravintola Mallashovissa klo 18-23. Klo 16-18 on joukkueiden huolto- ja taktiikanhiomisaika.

PISTETAULUKKO

Voit seurata turnauksen pistetilannetta reaaliajassa pistetaulukon avulla. Pistetaulukko näkyy tässä turnauspäivänä.

ICE HOCKEY TRIATHLON™ HALL OF FAME

Minnesota Viltti

2019

Minnesota Viltti

2018

Antti Pihlström

2017

Minnesota Viltti

2014

Kaleva Kings

2013

Kaleva Kings

2012

Top